mos craciunCu siguranta ca, pentru fiecare dintre noi, Sarbatoarea Craciunului, pe langa semnificatia de sarbatoare crestina, ne aminteste de copilarie. In fond, putem considera ca aceasta sarbatoare este una a familiei, dar mai ales a copiilor. Din acest considerent, MosCraciunExista.com vine in intampinarea dorintelor parintilor, dar mai ales a micutilor, in ceea ce priveste cultivarea spiritului Craciunului, a bucuriei si a emotiilor cu ocazia intalnirii mult asteptate a Mosului.

MosCraciunExista.com a luat nastere tocmai din dorinta de a facilita intalnirea copiilor cu Mos Craciun si a face din fiecare vizita a acestuia o adevarata experienta de neuitat, atat pentru cei mici, cat si pentru parinti.

Misiunea noastra este sa aranjam ca Mos Craciun să apară în persoană la dumneavoastră. Este foarte simplu. Gata cu căutarea! Faceti o rezervare din timp pentru a evita dezamagirile. Mosul este disponibil toata luna decembrie, dar momentul oportun este in Ajunul Craciunului, cand toti ii asteapta cadourile.

Parintii vor avea rolul de ajutoare ale Mosului. Fiind batran si cam uituc, Mosului trebuie sa-i fie reamintite anumite aspecte precum: numele copiilor, ce au facut la scoala, daca au fost cuminti si ce au primit anul trecut de la Mos Craciun. De asemenea, parintii pot ajuta la imortalizarea momentelor (foto si/sau video). Suntem siguri ca Mosul nu se va supara.

Mosul va avea rabdare ca fiecare copilas sa-si spuna poezia sau cantecelul pregatit si se va asigura ca toata lumea va primi cadoul mult visat, insa nu inainte de a da sfaturi pentru anul ce urmeaza, asa cum ii sta bine unui Mos Craciun intelept.