Cum rezerv un Mos Craciun?

Foarte simplu, fie accesand sectiunea REZERVARI, fie prin intermediul adresei de e-mail contact@moscraciunexista.com. Nu uitati sa specificati detalii referitoare la numarul de copii (daca este cazul), varsta, data si locatia la care trebuie sa ajunga Mosul, tipul de pachet solicitat (15 minute, 30 sau 60 de minute), respectiv date de contact (nume, prenume, numar telefon).


Cat dureaza o reprezentatie?

O reprezentatie a Mosului poate dura 15, 30 sau 60 de minute. Evident ca, daca este cazul, la cerere Mosul poate zabovi atata timp cat este necesar ca toti copiii sa primeasca cadoul mult asteptat si toata lumea sa fie fericita.


Cat costa o reprezentatie?

Tarifele pentru reprezentatii sunt specificate in sectiunea TARIFE. Aceasta pot suferi modificari in functie de conditiile specifice fiecarei reprezentatii.


Cum se efectueaza plata?

Pentru o programare ferma se achita un avans de 50% la momentul rezervarii (de regula prin transfer bancar), urmand ca restul de plata sa fie achitat cu cel putin 48 de ore inainte de data reprezentatiei.


Se incheie un contract intre parti?

Da, este un aspect la care tinem foarte mult. De aceea la momentul rezervarii, incheiem un contract de prestari servicii in care stipulam angajamentele pe care ni le asumam.


Se ofera factura pentru serviciile prestate?

Da, emitem factura pentru serviciile prestate. De precizat este faptul ca tarifele prezentate pe site sunt FINALE.


Pot anula o programare?

Da, anularea unei programari se face in scris la adresa de email contact@moscraciunexista.com (va rugam sa specificati in e-mail numarul programarii pe care l-ati primit la efectuarea acesteia). Orice anulare atrage dupa sine urmatoarele penalizari: 30% din suma achitata pentru anulari cu cel putin 5 zile inainte de reprezentatie si 70% pentru anulari in mai putin de 5 zile pana la data reprezentatiei.


Tarifele sunt valabile doar pentru reprezentatii in Municipiul Suceava?

Da, doar pentru reprezentatii in Municipiul Suceava. Pentru o cotatie de pret pentru o reprezentatie in zonele limitrofe, nu ezitati sa ne contactati.


Tarifele sunt valabile doar pentru maxim 3 copii/reprezentatie?

Da, iar in conditiile in care numarul copiilor/reprezentatie este mai mare de 3, atunci se va percepe o taxa suplimentara de 20 lei pentru fiecare copil peste limita admisa.


In tarif este inclus transportul Mosului?

Da, atata timp cat reprezentatia va avea loc in Municipiul Suceava, tariful include si transportul Mosului.


Mosul va veni in intervalul orar solicitat?

In conditiile in care Mosul nu va avea programata o alta vizita in intervalul orar solicitat de dvs, cu siguranta va fi bucuros si incantat sa va treaca pragul. In orice caz, odata cu confirmarea programarii, ajutoarele Mosului va vor transmite daca acesta este disponibil sau nu in intervalul pe care dvs. l-ati solicitat. Cu siguranta ca impreuna cu ajutoarele Mosului veti gasi o solutie astfel incat toata lumea sa fie multumita.


Exista posibilitatea ca Mosul sa mai intarzie?

Sa stiti ca, de regula, Mosul este foarte punctual, insa, avand in vedere varsta si oboseala acumulata in timpul vizitelor, exista posibilitatea sa mai intarzie. In orice caz, Mosul va va tine la curent (telefonic/sms) cu eventualele intarzieri.


Cum se procedeaza cu cadoul?

Fiind batran si cam uituc, Mosul va trebui asteptat si preluat de catre o persoana din fata casei/blocului, asta ca sa fie sigur ca bate la usa care trebuie. Ei bine, acea persoana il “va ajuta” pe Mos si cu cadoul pentru micut/i.