1. Colectarea de date în timpul comenzii

Pentru a putea procesa programările, colectăm date cu caracter personal. Conform Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ne asumăm obligația de a administra în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

2. Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de a asigura prestarea la domiciliu a serviciilor comandate si de a comunica informatii utile cu privire la acestea, dupa caz, dar si informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra. MosCraciunExista.com nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).

3. Feedback

Utilizatorii www.moscraciunexista.com pot posta comentarii, pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.